Reviews


5 stars after 462 reviews
RIBS&CO Burgemeester Reigerstraat 13 030 303 1009
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker eten, maar niet dezelfde kwaliteit en versheid als naar het Broadway-restaurant gaan of wanneer je daar direct kunt ophalen. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/27/2022
RIBS&CO Burgemeester Reigerstraat 13 030 303 1009
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/27/2022
RIBS&CO Burgemeester Reigerstraat 13 030 303 1009
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Eten was helaas koud bij aankomst. 11/23/2022
RIBS&CO Burgemeester Reigerstraat 13 030 303 1009
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bezorging ruim half uur later dan afgesproken 11/19/2022
RIBS&CO Burgemeester Reigerstraat 13 030 303 1009
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke malse ribs. Nog warm uit de doos. Goeie porties, fantastische marinades en vlees valt zo van het bot. Iets prijzig en maar zeer de moeite waard. Tip. De Livar is ver-ruk-ke-lijk! Om gewoon je vingers bij af te likken. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/13/2022
RIBS&CO Burgemeester Reigerstraat 13 030 303 1009
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Bezorging goed, Ribs zijn mals, maar de ribs met knoflook waren echt te heftig van smaak. Het leek erop alsof er nog rauw knoflookschaafsel overheen was gestrooid. Geen aanrader zo. 11/7/2022
RIBS&CO Burgemeester Reigerstraat 13 030 303 1009
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/6/2022
RIBS&CO Burgemeester Reigerstraat 13 030 303 1009
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/6/2022
RIBS&CO Burgemeester Reigerstraat 13 030 303 1009
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas moest ik bellen om te controlen of de bestelling goed was doorgekomen omdat de website aangaf dat de betaling niet was afgerond/aangekomen terwijl dit wel het geval was. 11/4/2022
RIBS&CO Burgemeester Reigerstraat 13 030 303 1009
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer superlekker gegeten en service top! 10/21/2022
Hi Paul, wat fijn om te horen dat alles weer lekker was! Wij waarderen de feedback enorm :) Tot de volgende keer. Groetjes @Ribs&Co
RIBS&CO Burgemeester Reigerstraat 13 030 303 1009
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/16/2022
Hi Jan, Bedankt voor de 5 sterren! Tot de volgende keer :) Groetjes, @Ribs&Co
RIBS&CO Burgemeester Reigerstraat 13 030 303 1009
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/15/2022
Hi Jinthe, bedankt voor de 5 sterren :) Wij hopen je snel weer te zien! Groetjes @Ribs&Co
RIBS&CO Burgemeester Reigerstraat 13 030 303 1009
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De spareribs smaakte helaas oud en niet zoals ik ze ken bij Broadway. De aardappeltjes smaakten eveneens helaas oud en droog. 10/15/2022
Hi Tamara, ontzettend fijn je over de telefoon gesproken te hebben wat de oorzaak was van deze ervaring :) Wij hopen je snel weer te zien voor de volgende bestelling! Groetjes @Ribs&Co
RIBS&CO Burgemeester Reigerstraat 13 030 303 1009
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
10/14/2022
Hi Marije, Bedankt voor de 5 sterren! Tot de volgende keer :) Groetjes, @Ribs&Co
RIBS&CO Burgemeester Reigerstraat 13 030 303 1009
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/12/2022
Hi Bas, Bedankt voor de review! Tot de volgende keer :) Groetjes, @Ribs&Co
RIBS&CO Burgemeester Reigerstraat 13 030 303 1009
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Food was AMAZING. Loved all the sides as well. Adding honey to brisket....omg. I'm visiting Utrecht again, and bringing my partner, specifically for your food. Really liked the little note in my order. Nice and personal. Just awesome πŸ‘Œ πŸ˜€ 10/7/2022
Hi Ryan, we are so glad to hear that everything was wonderful. When you are visiting our beautiful city with your partner we hope to see you again! :) Greetings @Ribs&Co
RIBS&CO Burgemeester Reigerstraat 13 030 303 1009
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect als altijd 9/29/2022
Hi Martijn, Bedankt voor de review! Erg leuk om te horen dat het eten weer gesmaakt heeft. Tot de volgende keer! Groetjes, Ribs&Co
RIBS&CO Burgemeester Reigerstraat 13 030 303 1009
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/25/2022
Hi Karin, Bedankt voor de 5 sterren en tot de volgende keer! :) Groetjes @Ribs&Co
RIBS&CO Burgemeester Reigerstraat 13 030 303 1009
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Eten was besteld zou komen om 20.15 en is pas gebracht om 22.00. tussendoor hadden we gebeld en er werd niet opgenomen. Ook op de site staat dat ze gesloten waren. De bezorger nam ons niet serieus en was niet behulpzaam erg jammer 9/24/2022
Hi Luuk, bedankt voor je feedback. Wij vinden het erg vervelend om te horen dat de bezorging aanzienlijk later was dan verwacht. Dit is iets waar wij zeer serieus mee omgaan en aan werken. Het klopt dat wij rond dat tijdstip gesloten waren, zoals vermeld op de website. Het komt echter dagelijks voor dat wij na sluittijden door werken, zeker als er net voor sluit nog bestellingen binnen komen. De telefoon wordt altijd bediend tot dat alle bestellingen zijn afgeleverd dus misschien is er iets mis gegaan met de verbinding. De manager heeft uitbundig de situatie doorgenomen met de bezorger. Hij bezit natuurlijk niet over alle informatie maar heeft zijn uiterste best gedaan om u die avond uit te leggen wat er was gebeurd :) Nogmaals onze excuses voor het ongemak, mochten er nog meer vragen/opmerkingen zijn dan horen wij dat graag! Groetjes @Ribs&Co
RIBS&CO Burgemeester Reigerstraat 13 030 303 1009
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super mals en zeer goede smaak 9/24/2022
Hi Fred, Wat fijn om te horen dat het eten lekker was :) Tot de volgende keer! Groetjes, @Ribs&Co
RIBS&CO Burgemeester Reigerstraat 13 030 303 1009
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
het was heerlijk! 9/23/2022
Hi Judith, Wat fijn dat het eten gesmaakt heeft! Tot de volgende keer :) Groetjes @Ribs&Co
RIBS&CO Burgemeester Reigerstraat 13 030 303 1009
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima spare ribs, het vlees valt er zo af. Ik vond het vlees alleen een tikje droog. Coleslaw was top! 9/23/2022
RIBS&CO Burgemeester Reigerstraat 13 030 303 1009
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was super! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/18/2022
Hi Sjoerd, wat leuk om te horen dat het eten lekker was :) Tot de volgende keer! Groetjes @Ribs&Co
RIBS&CO Burgemeester Reigerstraat 13 030 303 1009
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
9/17/2022
Hi Rob, bedankt voor de 5 sterren :) Tot de volgende keer! Groetjes @Ribs&Co
RIBS&CO Burgemeester Reigerstraat 13 030 303 1009
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/15/2022
Hi Yorick, super om te lezen dat alles goed en lekker was :) Tot de volgende keer! Groetjes @Ribs&Co
RIBS&CO Burgemeester Reigerstraat 13 030 303 1009
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vegetables were raw, spareribs overcooked. Fortunately delivery was fast. 9/10/2022
Hi Rania, thank you for reaching out! We are sorry to hear that your experience with us was not up to par. Our store manager tried to contact you but unfortunately he was not able to reach you. Please feel free to call or e-mail us anytime so we can address the matter. Have a great weekend!
RIBS&CO Burgemeester Reigerstraat 13 030 303 1009
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/10/2022
HI Jacqueline, bedankt voor de 5 sterren review! Wij waarderen het enorm :) Groetjes @Ribs&Co
RIBS&CO Burgemeester Reigerstraat 13 030 303 1009
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles top jongens! Familie heeft heerlijk gesmuld! Eventjes opgewarmd in eigen oven werkte super. Zelfs een ribje over voor de dag erna. 9/8/2022
Hi Coen, wat een waanzinnige review :) Tot de volgende keer! Groetjes @Ribs&Co
RIBS&CO Burgemeester Reigerstraat 13 030 303 1009
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Everything was great! Amazing food, fast delivery. 9/8/2022
Hi Anastasiia, thank you for your review :) It's good to hear that everything was great! till next time @Ribs&Co
RIBS&CO Burgemeester Reigerstraat 13 030 303 1009
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/4/2022
Hi Adri, bedankt voor de 5 sterren :) Tot de volgende keer! Groetjes @Ribs&Co
RIBS&CO Burgemeester Reigerstraat 13 030 303 1009
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfecte ribs en perfecte levering. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/4/2022
Hi Erik, bedankt voor de 5 sterren! Goed om te horen dat de ribs en de levering perfect waren. De keuken en drivers waarderen dit soort reacties enorm! Groetjes @Ribs&Co
RIBS&CO Burgemeester Reigerstraat 13 030 303 1009
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echte aanrader het buikspek. Wederom heerlijk gegeten 9/3/2022
Hi Melvin, super om te lezen dat het ook weer deze keer allemaal lekker was :) Wij waarderen het enorm. Tot de volgende! Groetjes @Ribs&Co
RIBS&CO Burgemeester Reigerstraat 13 030 303 1009
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik heb heerlijk gegeten, echt een aanrader. Ik ga hier zeker vaker bestellen. Goede afsluiting van mijn verjaardag op deze manier. Een verbeter punt, ik kon het nummer dat op de website staat niet bereiken. 8/25/2022
Hi Melvin, fijn om te horen dat het allemaal lekker was! Wij hopen dat je een fijne verjaardag hebt gehad, tot de volgende keer :) Groetjes @Ribs&Co
RIBS&CO Burgemeester Reigerstraat 13 030 303 1009
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon weer top 8/24/2022
Hi Jacco, goed om te horen dat je weer lekker hebt gegeten! Tot de volgende keer :) Groetjes @Ribs&Co
RIBS&CO Burgemeester Reigerstraat 13 030 303 1009
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/24/2022
Hi Sevtap, fijn om te lezen dat alles lekker was :) Tot de volgende keer! Groetjes @Ribs&Co
RIBS&CO Burgemeester Reigerstraat 13 030 303 1009
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
❀️ Jullie zijn love ! Beste spareribs πŸ‘ŒπŸ» This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/21/2022
Hi Iva, alweer bedankt voor je review! Wij waarderen het enorm :) Tot de volgende keer. Groetjes @Ribs&Co
RIBS&CO Burgemeester Reigerstraat 13 030 303 1009
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik bestelde al jaren spare-ribs bij een andere bekende keten. Ribs&Co ondekt en dit echt next level! Je krijgt een super verzorgde en complete maaltijd met de lekkerste ribs die ik ooit geproefd heb. Bijgerechten en salades maken het helemaal compleet. Ik bestel voortaan altijd hier! 8/18/2022
Hi J.M. Dit zijn de reviews waar ons hele team blij van wordt :) Fijn om te lezen dat alles naar wens was, tot de volgende keer! Groetjes @Ribs&Co
RIBS&CO Burgemeester Reigerstraat 13 030 303 1009
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Ribs te zwart gebakken waardoor zout smaakte website geen gepofte aardappel als side dish 8/15/2022
Hi Saskia, fijn je telefonisch gesproken te hebben om de feedback door te nemen :) Uiteraard doen wij extra hard ons best om de volgende keer de klassieke Ribs&Co ervaring te bezorgen! Groetjes @Ribs&Co
RIBS&CO Burgemeester Reigerstraat 13 030 303 1009
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
In een woord gezegd top spare ribs πŸ‘ This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/14/2022
Hi Jolanda, wij vinden jouw review in één woord: geweldig! Bedankt en tot de volgende keer :) Groetjes @Ribs&Co
RIBS&CO Burgemeester Reigerstraat 13 030 303 1009
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heeurlijk! 8/13/2022
Hi Tjeerd, bedankt voor de review en tot de volgende keer! Groetjes @Ribs&Co
RIBS&CO Burgemeester Reigerstraat 13 030 303 1009
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/8/2022
Hi Pablo, hartelijk dank voor je review! Tot de volgende keer :) Groetjes, @Ribs&Co
RIBS&CO Burgemeester Reigerstraat 13 030 303 1009
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Jullie hebben erg lekkere glutenvrije spareribs, ik ben fan! ☺️ 8/6/2022
Hi Marielle, wat leuk om te lezen ;) Tot de volgende keer! Groetjes @Ribs&Co
RIBS&CO Burgemeester Reigerstraat 13 030 303 1009
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top top top, als altijd ❀️ You guys rock ! 8/6/2022
Hi Iva, wij waarderen de review enorm :) Tot de volgende keer! Groetjes @Ribs&Co
RIBS&CO Burgemeester Reigerstraat 13 030 303 1009
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten werd snel bezorgd (25 minuten) en was echt super lekker! 8/5/2022
Hi Karin, wat ontzettend fijn om te horen dat alles lekker en snel bezorgd was! Tot de volgende keer :) Groetjes @Ribs&Co
RIBS&CO Burgemeester Reigerstraat 13 030 303 1009
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/31/2022
Hi Peter, bedankt voor de 5 sterren review en tot de volgende keer! Groetjes @Ribs&Co
RIBS&CO Burgemeester Reigerstraat 13 030 303 1009
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/29/2022
Hi Claudia, bedankt voor de 5 sterren :) tot de volgende keer! groetjes @Ribs&Co
RIBS&CO Burgemeester Reigerstraat 13 030 303 1009
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/24/2022
Hi Jerome, bedankt voor de review :) Tot de volgende keer! Groetjes @Ribs&Co
RIBS&CO Burgemeester Reigerstraat 13 030 303 1009
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Onwijs lekker! Het bot kon je er zo uitpakken! 7/6/2022
Hi Jelmer bedankt voor de mooie review :) tot de volgende keer! groetjes @Ribs&co
RIBS&CO Burgemeester Reigerstraat 13 030 303 1009
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker hoor! 7/2/2022
Hi Erik, bedankt voor de 5 sterren :) Tot de volgende keer! Groetjes @Ribs&Co
RIBS&CO Burgemeester Reigerstraat 13 030 303 1009
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top ribs. En nette, vriendelijke bezorger! Bestelmodus op site kan wat mij betreft overzichtelijker. Aan de andere kant is even moeten werken voor je ribs ook wel prettig. ;) 7/1/2022
Hi Hidde, bedankt voor je review, erg fijn om te horen dat alles naar wens was! tot de volgende keer groetjes @Ribs&Co
RIBS&CO Burgemeester Reigerstraat 13 030 303 1009
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker gegeten 6/30/2022
Hi Wilma, goed om te horen dat jullie lekker hebben gegeten! tot de volgende keer groetjes @Ribs&Co
RIBS&CO Burgemeester Reigerstraat 13 030 303 1009
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was heerlijk! Alle smaken kunnen proberen! Bedankt ❀️❀️ 6/29/2022
Hi Iva, erg fijn om te horen dat het heeft gesmaakt! tot de volgende keer groetjes @Ribs&Co
RIBS&CO Burgemeester Reigerstraat 13 030 303 1009
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
De prijs kwaliteit is wel scheef. Ik weet hoeveel werk het is om goede spareribs te maken, maar deze prijzen zijn voor de grote aantallen waarin deze gemaakt worden, echt te hoog. 6/25/2022
RIBS&CO Burgemeester Reigerstraat 13 030 303 1009
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke kwaliteitsproducten en de huisgemaakte gele sambal, bbq saus en de salades zijn erg goed! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/19/2022
Hi Tim, fijn om te horen dat jij hebt genoten van het eten :) Tot de volgende keer! Groetjes @Ribs&Co
RIBS&CO Burgemeester Reigerstraat 13 030 303 1009
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/15/2022
Hi Marije, bedankt voor de 5 sterren! Tot de volgende keer :) Groetjes @Ribs&Co
RIBS&CO Burgemeester Reigerstraat 13 030 303 1009
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De (broadway) spareribs waren weer erg lekker. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/12/2022
Hi Natascha, wat ontzettend fijn om te horen! Tot de volgende keer :) Groetjes @Ribs&Co
RIBS&CO Burgemeester Reigerstraat 13 030 303 1009
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/10/2022
Hi Peter, bedankt voor de 5 sterren! Tot de volgende keer :) Groetjes @Ribs&Co
RIBS&CO Burgemeester Reigerstraat 13 030 303 1009
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/5/2022
Hi Lieke, bedankt voor de 5 sterren! Tot de volgende keer :) Groetjes @Ribs&Co
RIBS&CO Burgemeester Reigerstraat 13 030 303 1009
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/27/2022
Hi Arthur, bedankt voor de 5 sterren! Tot de volgende keer :) Groetjes @Ribs&Co
RIBS&CO Burgemeester Reigerstraat 13 030 303 1009
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Het eten was goed. De levering was ontzettens slecht. Ruim een uur te laat. Meermaals gebeld, steeds onjuiste verwachtingen geschept. Gewoon eerlijk zijn. Eerste keer besteld, beetje jammer. Gaat geen tweede keer worden. Geen compensatie of korting gekregen. 5/26/2022
RIBS&CO. 5 stars after 462 reviews
RIBS&CO.