Reviews


5 stars after 353 reviews
RIBS&CO Burgemeester Reigerstraat 13 030 303 1009
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heel lekkere ribs, jammer van lange bezorgtijd. 11/6/2021
Hi Bram, bedankt voor de 5 sterren! Tot de volgende keer @RIBS&Co.
RIBS&CO Burgemeester Reigerstraat 13 030 303 1009
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bestelling kwam voor de derde ker ruim een uur te laat. Ovengroenten waren koud en niet gaar, coleslaw met veel te veel mayonaise. Voor mij helaas geen Ribs & Co meer. 11/4/2021
Hi Jim, vervelend om te horen dat het een aantal keer op rij niet lekker verloopt. Ik heb contact met je opgenomen, maar kreeg geen gehoor. Zou je een mail willen sturen naar hello@ribsenco.nl zodat wij iets goed kunnen maken?
RIBS&CO Burgemeester Reigerstraat 13 030 303 1009
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Levertijd was 2 x zo lang dan afgegeven. Aardappels smakeloos. Ribs wel lekker. Prijs aan de hoge kant voor wat je krijgt 11/1/2021
Hi Debby, vervelend dat de levering wat langer duurde. Wel goed om te horen dat de ribs lekker smaakte.
RIBS&CO Burgemeester Reigerstraat 13 030 303 1009
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/31/2021
Hi Esther, bedankt voor de 5 sterren! Tot de volgende keer @RIBS&Co.
RIBS&CO Burgemeester Reigerstraat 13 030 303 1009
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Niet heel bijzonder. Levering na 60 minuten. 10/30/2021
Hi Vivina, de zaterdagen kunnen inderdaad wat druk zijn waardoor de bezorgtijd iets oploopt. Dat je de Ribs niet heel bijzonder vindt is jammer om te horen. Zou je een mail willen sturen naar hello@ribsenco.nl met je bevindingen zodat wij kunnen verbeteren?
RIBS&CO Burgemeester Reigerstraat 13 030 303 1009
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/29/2021
Hi Onno, bedankt voor de 5 sterren! Zo te zien heeft het gesmaakt! Tot de volgende keer @RIBS &Co.
RIBS&CO Burgemeester Reigerstraat 13 030 303 1009
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle bezorging. Beste ribs. Atlijd genieten. 10/29/2021
Hi Kasper, bedankt voor de mooie woorden! Tot de volgende keer @RIBS&Co.
RIBS&CO Burgemeester Reigerstraat 13 030 303 1009
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd heerlijk. Alleen ik kreeg vandaag the classic ipv sweet heart. 10/27/2021
Hi Iris, bedankt voor de review. Ik hoop dat de classic ook bevallen is. Het is natuurlijk niet de bedoeling dus ik zal de keuken erop attenderen. Tot de volgende keer @RIBS&Co.
RIBS&CO Burgemeester Reigerstraat 13 030 303 1009
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De klooster scharrelaar was heerlijk, juicy en lekker vet 10/25/2021
Hi Roy, bedankt voor de mooie review! De klooster scharrelaar is ook een bijzonder stukje vlees! Tot de volgende keer @RIBS&Co.
RIBS&CO Burgemeester Reigerstraat 13 030 303 1009
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Kwaliteit was goed maar de bestelling was niet compleet, saus zat niet bij de bestelling. 10/25/2021
Hi Sarah, vervelend dat het niet compleet was. Wil je mij de volgende keer voordat je gaat bestellen even opbellen? Tot de volgende keer @RIBS&Co.
RIBS&CO Burgemeester Reigerstraat 13 030 303 1009
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/24/2021
Hi David, bedankt voor de 5 sterren! tot de volgende keer @RIBS&Co.
RIBS&CO Burgemeester Reigerstraat 13 030 303 1009
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
First of all, the website. Easy, beautiful pictures of all dishes. After three changes of choice, the spareribs, coleslaw, baked potato and a bottle of Merlot were delivered after half an hour by a friendly delivery man. Well packed in durable paper and cardboard (no plastic). The three spare ribs were delicious and the large bowl of coloslaw surprisingly tasty. The baked potato with creme fraiche was as it should be. And the following applies to all dishes: fortunately not too much salt was used. The portion size is more than enough to eat twice. I kept what was left in aluminium foil in the fridge and heated it up the next morning at 120 degrees in the airfryer for half an hour. It still tasted good. Now I'm curious about the rest. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/24/2021
Hi JLA, Thanks for the great review! I like it when someone takes the time to elaborate their experience. Good to hear that you have had a good one! See you next time @RIBS&Co.
RIBS&CO Burgemeester Reigerstraat 13 030 303 1009
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/23/2021
Hi Richard, bedankt voor de 5 sterren! Tot de volgende keer @RIBS&Co.
RIBS&CO Burgemeester Reigerstraat 13 030 303 1009
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/23/2021
Hi Lieke, bedankt voor de 5 sterren! Tot de volgende keer @RIBS&Co.
RIBS&CO Burgemeester Reigerstraat 13 030 303 1009
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel erg bedankt voor de heerlijke ribs in combinatie met het Thaise biertje! 10/20/2021
Hi Jeremy, jij heel erg bedankt voor de review! Mooi dat de Singha ook smaakte! Tot de volgende keer @RIBS&Co.
RIBS&CO Burgemeester Reigerstraat 13 030 303 1009
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom goed en snel. Bezorger die aan de deur nog even verzoekt om een recensie achter te laten, top. 10/14/2021
Hi Noor, heel erg bedankt voor de recensie! Goed om te horen dat je tevreden bent! Tot de volgende keer @RIBS&Co.
RIBS&CO Burgemeester Reigerstraat 13 030 303 1009
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede ribs, snelle bezorging & ook nog eens een prima service toen in nabelde omdat ik de aioli vergeten was… Aanrader!! 10/8/2021
Hi Ellen, 2 keer 5 sterren. Daar doen wij het voor ;) Heel erg bedankt en tot de volgende keer @RIBS&Co.
RIBS&CO Burgemeester Reigerstraat 13 030 303 1009
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/4/2021
Hi T, bedankt voor de 4 sterren. Zou je ons via de mail willen laten weten hoe wij de laatste ster kunnen verdienen? Tot de volgende keer @RIBS&Co.
RIBS&CO Burgemeester Reigerstraat 13 030 303 1009
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Zowel de spare ribs als de beef brisket waren kurkdroog. Een grote teleurstelling. Laatste keer Ribs & Co voor ons. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/3/2021
Hi Luciano, vervelend om te horen dat het niet goed bevallen is. Volgens mij was je voor de rest wel altijd tevreden. Ik zou je graag uit willen nodigen om nog een keer eten te komen halen bij ons zodat je wel tevreden bent over het eten bij ons.
RIBS&CO Burgemeester Reigerstraat 13 030 303 1009
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere ribs en levering op tijd. 9/30/2021
Hi Chi Wai, bedankt voor de 5 sterren! Tot de volgende keer @RIBS&Co.
RIBS&CO Burgemeester Reigerstraat 13 030 303 1009
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echt geweldig gegeten. Lekker heet nog toen het geleverd werd. Echt top This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/26/2021
Hi Meggie, bedankt voor de 5 sterren! Tot de volgende keer @RIBS&Co.
RIBS&CO Burgemeester Reigerstraat 13 030 303 1009
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles heerlijk , ribs goed van smaak en goede garing. Broodje ook lekker , warm en knapperig This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/26/2021
Hi Roy, heel erg bedankt voor de 5 sterren! Fijn dat alles gesmaakt heeft! Tot de volgende keer @RIBS&Co.
RIBS&CO Burgemeester Reigerstraat 13 030 303 1009
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
9/25/2021
Hi Ronald, wij hebben elkaar inmiddels telefonisch gesproken en kijken uit naar je volgende review. Tot de volgende keer @RIBS&Co.
RIBS&CO Burgemeester Reigerstraat 13 030 303 1009
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De ribs waren war droger dan ik van Ribs&co gewend ben. De licht pittig had van mij wel wat meer smaak en pit gemogen. Verder was alles top :) 9/21/2021
Hi Nora, jammer om te horen dat het dit keer niet zo lekker bevallen is. Zou je mij de volgende keer even op willen bellen voordat je gaat bestellen? Tot de volgende keer @RIBS&Co.
RIBS&CO Burgemeester Reigerstraat 13 030 303 1009
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pork belly was al gesneden in heel veel kleine stukjes 9/20/2021
Hi Irma, ik zal het eens met de keuken overleggen hoe dat komt. Wel bedankt voor de 4 sterren! Tot de volgende keer @RIBS&Co.
RIBS&CO Burgemeester Reigerstraat 13 030 303 1009
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De lekkerste spare ribs van Utrecht! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/19/2021
Hi Richard, bedankt voor de mooie woorden! Tot de volgende keer @RIBS&Co.
RIBS&CO Burgemeester Reigerstraat 13 030 303 1009
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer geweldig This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/19/2021
Hi Paul, goed om te horen. Bedankt voor de review! Tot de volgende keer @RIBS&Co.
RIBS&CO Burgemeester Reigerstraat 13 030 303 1009
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/13/2021
Hi Lex, bedankt voor de 5 sterren! tot de volgende keer @RIBS&Co.
RIBS&CO Burgemeester Reigerstraat 13 030 303 1009
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd heerlijk! 9/10/2021
Hi Iris, dankjewel voor de 5 sterren! Tot de volgende keer @RIBS&Co.
RIBS&CO Burgemeester Reigerstraat 13 030 303 1009
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik laat graag een positieve recensie achter maar helaas, het eten was oké. Ik vond het niet heel fantastisch. 9/10/2021
Hi Merel, dit krijg ik niet zo vaak te horen. Zou je een mail willen sturen naar hello@ribsenco.nl met je bevindingen zodat wij kunnen verbeteren?
RIBS&CO Burgemeester Reigerstraat 13 030 303 1009
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/6/2021
Hi Arjan, bedankt voor de 5 sterren! Tot de volgende keer @RIBS&Co.
RIBS&CO Burgemeester Reigerstraat 13 030 303 1009
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/6/2021
Hi Cristel, bedankt voor de 5 sterren! Tot de volgende keer @RIBS&Co.
RIBS&CO Burgemeester Reigerstraat 13 030 303 1009
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/5/2021
Hi Michelle, bedenkt voor de 5 sterren! Tot de volgende keer @RIBS&Co.
RIBS&CO Burgemeester Reigerstraat 13 030 303 1009
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik heb echt super lekker gegeten 9/4/2021
Hi Cintia, bedankt voor de 5 sterren! Tot de volgende keer @RIBS&Co.
RIBS&CO Burgemeester Reigerstraat 13 030 303 1009
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon geweldig lekker en goed verzorgd This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/29/2021
Hi Martin, bedankt voor het schrijven van een review! Tot de volgende keer @RIBS&Co.
RIBS&CO Burgemeester Reigerstraat 13 030 303 1009
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super dat ondanks de drukte de spareribs onwijs mals waren :) Alleen de aardappeltjes vond ik te zout dit keer This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/29/2021
Hi Lianne, bedankt voor het schrijven van een review! Ik ga eens kijken hoeveel zout er gebruikt wordt bij de aardappels. Tot de volgende keer @RIBS&Co.
RIBS&CO Burgemeester Reigerstraat 13 030 303 1009
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Aanrader! Heerlijk gegeten.. 8/28/2021
Hi Marijke, bedankt voor het schrijven van een review en voor de 5 sterren! Tot de volgende keer @RIBS&Co.
RIBS&CO Burgemeester Reigerstraat 13 030 303 1009
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Bezorging duurde wat langer dan gecommuniceerd. Het ‘volgen’ van de bestelling via de website werkte niet goed (bleef hangen op dat de bestelling werd bereid). Ribs en aardappeltjes waren heel lekker. Prijs aan de hoge kant. 8/28/2021
Hi Joep, het was gister aan drukke kant. Excuus dat het iets langer duurde. Toch fijn om te horen dat het eten wel erg lekker is. Het volgen van de bestelling kan inderdaad niet via onze eigen site. Tot de volgende keer @RIBS&Co.
RIBS&CO Burgemeester Reigerstraat 13 030 303 1009
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Enige puntje van kritiek : Te vroeg (tov aangegeven tijdswindow) bezorgd. Smaak prima. 8/26/2021
Hi Eric, bedankt voor de review. Vervelend dat het er iets te vroeg was. Wij zullen erop letten volgende keer.
RIBS&CO Burgemeester Reigerstraat 13 030 303 1009
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/26/2021
Hi JGM, bedankt voor de 5 sterren! Tot de volgende keer @RIBS&Co.
RIBS&CO Burgemeester Reigerstraat 13 030 303 1009
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
JJ ribs was really good! 8/24/2021
Hi Jos, bedankt voor de 5 sterren! Tot de volgende keer @RIBS&Co.
RIBS&CO Burgemeester Reigerstraat 13 030 303 1009
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/24/2021
Hi Julia, dankjewel voor de 5 sterren! Tot de volgende keer @RIBS&Co.
RIBS&CO Burgemeester Reigerstraat 13 030 303 1009
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/23/2021
Hi Vaios, bedankt voor de 5 sterren! Tot de volgende keer @RIBS&Co.
RIBS&CO Burgemeester Reigerstraat 13 030 303 1009
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Het eten is net aangekomen, ongeveer een uur na de geschatte tijd en de aardappeltjes ontbreken :o( This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/22/2021
Hi Lenny, vervelend dat het niet helemaal lekker ging. Ik bel je even op om iets af te spreken voor de volgende keer. Wel fijn om te lezen dat het eten alsnog 5 sterren waard is!
RIBS&CO Burgemeester Reigerstraat 13 030 303 1009
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten, restaurantwaardig :) daar waar ik het de coleslaw bij andere take away altijd weggooi, heb ik hem hier opgesmikkeld. Ook de spareribs zelf en de aardappels waren heerlijk. Voor herhaling vatbaar! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/22/2021
Hi Ragna, ik ben blij om te horen dat jullie het eten lekker vinden en een goede ervaring bij ons hebben gehad! Tot de volgende keer @RIBS&Co.
RIBS&CO Burgemeester Reigerstraat 13 030 303 1009
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/20/2021
Hi Bob, bedankt voor de 5 sterren! Tot de volgende keer @RIBS&Co.
RIBS&CO Burgemeester Reigerstraat 13 030 303 1009
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfecte ribs en super snel bezorgd. 8/17/2021
Hi Martijn, bedankt voor de 5 sterren! Tot de volgende keer @RIBS&Co.
RIBS&CO Burgemeester Reigerstraat 13 030 303 1009
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/16/2021
Hi Julien, bedankt voor de 5 sterren en tot de volgende keer @RIBS&Co.
RIBS&CO Burgemeester Reigerstraat 13 030 303 1009
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was heerlijk. Spareribs heerlijk als altijd. Kip was goed van smaak, niks op aan te merken. 8/14/2021
Hi Bennie, heel erg bedankt voor de review!Fijn dat alles gesmaakt heeft! Tot de volgende keer @RIBS&Co.
RIBS&CO Burgemeester Reigerstraat 13 030 303 1009
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk en snel! 8/14/2021
Hi Julia, bedankt voor de review! Tot de volgende keer @RIBS&Co.
RIBS&CO Burgemeester Reigerstraat 13 030 303 1009
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/7/2021
Hi Vincent, bedankt voor de 5 sterren! Tot de volgende keer @RIBS&Co.
RIBS&CO Burgemeester Reigerstraat 13 030 303 1009
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/2/2021
Hi Vincent, bedankt voor de 5 sterren! Tot de volgende keer @RIBS&Co.
RIBS&CO Burgemeester Reigerstraat 13 030 303 1009
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Menu op de website kan duidelijker. Eten is erg lekker, aanrader! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/1/2021
Hi Margje, dankjewel voor de review! De website wordt onder handen genomen zodat hij gebruiksvriendelijker wordt. Tot de volgende keer @RIBS&Co.
RIBS&CO Burgemeester Reigerstraat 13 030 303 1009
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
heerlijke restaurant kwaliteit ribs! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/1/2021
Hi Roman, heel erg bedankt voor de mooie woorden. Tot de volgende keer @RIBS&Co.
RIBS&CO Burgemeester Reigerstraat 13 030 303 1009
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Lekkere spareribs maar wel een erg kleine portie in vergelijking met concurrenten. Verder gaf ik aan geen geitenkaas op de zoete aardappel te willen maar dit is genegeerd, waardoor vrijwel het hele gerecht in de prullenbak is beland. Enorm zonde van mijn geld én het eten! 7/31/2021
Hi Lise, de sweet in a jacket is helemaal niet zonder feta te verkrijgen omdat de feta al verwerkt zit in de aardappel. Door de drukte van afgelopen weekend is jou opmerking denk ik over het hoofd gezien want normaliter wordt er bij dit soort vragen in overleg altijd iets passends gevonden. Ik probeerde je net te bellen maar neem later nog even contact met je op.
RIBS&CO Burgemeester Reigerstraat 13 030 303 1009
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer prima! 7/31/2021
Hi Fam, bedankt voor de 5 sterren! Tot de volgende keer @RIBS&Co.
RIBS&CO Burgemeester Reigerstraat 13 030 303 1009
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/29/2021
Hi Loes, bedankt voor de 5 sterren! Tot de volgende keer @RIBS&Co.
RIBS&CO Burgemeester Reigerstraat 13 030 303 1009
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De spareribs (my sweetheart en the classic) waren heerlijk. Het vlees viel van het bot, zoals het hoort. Wij zullen zeker weer snel bestellen! 7/29/2021
Hi Marije, bedankt voor de review. Goed om te horen dat het eten bevallen is! tot de volgende keer @RIBS&Co.
RIBS&CO Burgemeester Reigerstraat 13 030 303 1009
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Laat en lauw bezorgt, wel erg lekker. 7/28/2021
Hi Daniel, in het weekend ging het inderdaad niet helemaal goed met de bestellingen en het bezorgen daarvan. Bel mij de volgende keer even op voordat je gaat bestellen dan kunnen wij iets goedmaken want de ribs horen niet lauw te zijn. Tot de volgende keer @RIBS&Co.
RIBS&CO Burgemeester Reigerstraat 13 030 303 1009
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De twee porties spare ribs (mango en oriental) waren super mals en simpelweg heel lekker. We hebben genoten. net als de eerdere keren dat we hier iets bestelden. Echt een fijne plek om je eten te bestellen. En de bezorgers - erg vriendelijk - zijn altijd blij met een fooi :) 7/27/2021
Hi Wendy, goed om te horen dat je blij bent met ons en dat de bezorgers vriendelijk zijn! Fooi worden ze inderdaad altijd heel erg blij van ;) Tot de volgende keer @RIBS&Co.
RIBS&CO. 5 stars after 350 reviews
RIBS&CO.